1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

TOIMITUSEHDOT

 

1. Varaus ja vahvistus

Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, asuinosoitteensa, saapumis- ja lähtöajankohta ja maksutapa. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen.

 

2. Saapuminen ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Huonetta pidetään varattuna asiakkaalle klo 18.00 saakka. Jos asiakas saapuu majoitusliikkeeseen tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä varauksen peruuntumisen uhalla.

 

3. Peruutus ja saapumatta jättäminen

Asiakas voi peruuttaa yhden vuorokauden huonevarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18.00 varausta edeltävänä päivänä. Jos asiakas jää saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

 

Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi perua kustannuksitta vähintään 15 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista, veloitamme 50 % varauksen arvosta, siltä osin kun huonetta ei ole saatu myytyä edelleen.
Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä koskevan varauksen alle 2 vrk ennen varauksen alkamispäivää eikä huonetta saada myytyä edelleen, veloitetaan koko varauksen arvo.

 

4. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa

Jos asiakas lähtee pois ennen sovittua ajankohtaa, on hänen ilmoitettava siitä viimeistään klo 18.00 edeltävänä päivänä. Muutoin hotellilla on oikeus veloittaa korvauksena yhden vuorokauden hinta.

Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, asiakkaan on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta, ellei huonetta saada myytyä edelleen.

 

5. Asiakkaan esiintyminen majoitustiloissa

Asiakas on velvollinen noudattamaan hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos asiakas rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan välittömästi poistaa hotellista. Asiakkaan on kuitenkin maksettava majoitushinta eikä hän voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

 

6. Tupakointi

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu.